Molenlei 7

1921 CX Akersloot

Tel: 072-5320721

Fax: 072-5320725

©2019 Constructiebedrijf Mous BV

 

Binnen ons bedrijf is een aantal mensen bezig met het ontwikkelen van apparatuur en machines die meewerken aan het stroomlijnen van het productieproces binnen ons bedrijf. Over het algemeen betreft het machines die niet op de markt verkrijgbaar zijn.

Wij zijn van mening, dat als ons bedrijf behoefte heeft aan een bepaalde machine, wij hier niet alleen in staan. Met dit in het achterhoofd zijn wij sinds kort bezig met het vermarkten van deze machines.

Op de foto's hieronder ziet u twee van onze ontwikkelde machines die wij kunnen leveren. De linkerfoto is het materiaalrek, als u op het plaatje klikt, wordt de brochure in PDF opgehaald.

De middelste foto is een afbeelding van onze boor-, snij- en zaagrobot. Als u op dit plaatje klikt, wordt u omgeleid naar de website van Novum Robotics & Automation.

Op de derde foto is de nieuwste ontwikkeling te zien, namelijk het Robot Hecht Systeem, waarmee profielbalken kunnen worden samengesteld.Hiervoor verwijzen we ook naar de website van Novum Robotics & Automation.

 

Easy-load_v2.pdf