Molenlei 7

1921 CX Akersloot

Tel: 072-5320721

Fax: 072-5320725

©2019 Constructiebedrijf Mous BV

 

Constructiebedrijf Mous is sinds 1998 gevestigd aan de Molenlei te Akersloot. Het pand is nieuw gebouwd, en is begonnen met een productieruimte van 1200m2 en 70m2 kantoorruimte. Na de verhuizing van het pand in Limmen naar de nieuwe vestiging in Akersloot, waren er op de werkvloer 5 mensen aan het werk, en de montageploeg bestond uit 3 man. Op kantoor werkte er 2 man.

 

Inmiddels 20 jaar verder, beslaat de werkplaats 4600 m2, in 4 hallen. In totaal verwerken wij per jaar ongeveer 1500 ton materiaal.

 

In de werkplaats wordt ernaar gestreefd om iedereen dezelfde werkzaamheden te laten doen, zodat ook de jongere werknemers een gedegen opleiding in de praktijk krijgen. Diverse onderwijsinstellingen uit de regio nemen geregeld contact op met de vraag of wij leerlingen kunnen begeleiden om het vak van constructie-bankwerker verder te leren. De jongeren krijgen bij ons ook de kans om volwaardig mee te draaien in het productieproces.

 

Naast de fabriceren van staalconstructies door Constructiebedrijf Mous wordt er ook roestvrij staal bewerkt in een separate ruimte in de bedrijfshal.

 

Het bedrijf Oosterveld Buigwerken Wormerveer valt nu ook onder Constructiebedrijf Mous.

 

Novum Robotics & Automation  is bij ons gevestigd, een bedrijf dat voortgekomen is uit ons bedrijf. Novum is een nieuw bedrijf dat zich toelegt op het ontwikkelen van machines voor de metaalverwerkende industrie, met name de staalbouw. Het doel van het bedrijf is om machines te bouwen en te verkopen die effectief, efficiënt en met hoge kwaliteit verschillende staalprofielen kan bewerken.